Akrilne boje Standart 12 komada

490,00 RSD

Akrilne boje imaju veoma jak pigment I ukoliko se ne razblaže sa vodom dobićete baš jake tonove. Mogu se koristiti slično kao vodene boje,  koje kada im se doda voda daju proziran sjaj na papiru.  Morate uzeti u obzir da kada se akrilne boje osuše, izmene nisu više moguće. Kada se osuše ove boje daju vodootporni sloj  farbe koja se može ukloniti samo jakim organskim rastvaračima.

Ne zaboravite da uživate u svakom trenutku stvaranja vase slike ili nekog dela. Ne zaboravite da I ukoliko vam se učini da nije ispalo onako kako ste zamislili – na greškama se uči.

Pakovanje sadrži 12 živopisnih boja, zapremine 12 ml. Preporučujemo vam četkice koje se prave od sintetičkim materijala I  mogu se koristiti na različitim medijima.

Na zalihama

Šifra proizvoda: 8605028807369 Kategorija:

Verujemo da se u vama krije neko dete koje I dalje ima želju da se igra sa bojama I tehnikama. Akrilne boje su idealne za sve početnike, jer su veoma lake za korišćenje. Pogodne su za bojenje I oslikavanje različitih površina ( slikarsko platno, tekstil, karton, papir, drvo, plastika, staklo, pa I zidovi..) Možete sa njima raditi bilo gde I bilo kada,  Ne morate imati posebnu prostoriju, jer akrilne boje nemaju štetna isparenja jakog mirisa. Još jedna od prednosti ovih boja je što se brzo suše.

Kvalitet Standart akrilnih boja čini slikanje lakim i zanimljivim, i izlazi u susret skoro svim zahtevima umetnika. Moguće je nanošenje četkicom ili špatulom, kao i upotreba raznih materijala u kombinaciji sa akrilnim bojama. Pogodne za rad na velikom formatu, ove akrline boje su vrlo postojane i izdržljive nakon sušenja i pogodne su za rad na skoro svim površinama.

Model

641950

Dimenzije

x x

Ostvari dodatnih -5% na narednu kupovinu

Prijavi se na newsletter i budi u toku sa najaktuelnijim popustima i akcijama koje pripremamo specijalno samo za naše LOYALTY članove.