Predškolski rančevi

Predškolski rančevi su najbolji način da svom detetu pomognete da od najranijih dana nauči da bude odgovorno, nezavisno i pripremljeno za nošenje onog pravog školskog ranca. Uz to, predškolski rančevi su idealni da sve potrebno bude na jednom mestu i nadohvat ruke. Naša šarenolika ponuda, različiti printovi, male dimenzije i kvalitet izrade – nema sumnje da ćete naći baš onaj pravi!

Predškolski rančevi

Uzbuđeni ste zbog predškolskih dana koji predstoje ne samo vašem detetu nego i vama. Ova promena u njihovom životu je podjednako velika i za roditelje. Osim brige o adaptiranju, novom rasporedu i nabavci potrebne opreme, svakako će jedna od najbitnijih stvari biti i kupovina jednog ranca. I to ne bilo kakvog! Verovali ili ne, predškolski rančevi imaju mnogo veću ulogu i bitnost nego oni za starije razrede.

Većina dece dovoljno je uzbuđena zbog novog ranca koji je samo njihov i o tome što će to biti možda prva lična stvar o kojoj moraju brinuti i čuvati.  To znači da u izboru onog pravog, morate obratiti pažnju i na to da se prvenstveno njima svidi, kako bi ga zaista i voleli. Druga najvažnija stvar o kojoj morate voditi računa je njihova izrada, kvalitet, ali i obavezan antomski dizajn, kako bi mala i nejaka leđa, bila što manje opterećena.

Za dečake ili devojčice, sa Dizni printom, u roze ili plavoj boji – izaberite pravi kupovinom kod nas. A za lepe predškolske dane i srećan početak, kako ranac ne bi bio prazan kada ga donesete kući, spakujte u njega i neku edukativnu igračku.

Kategorije
Filter cene

Ostvari dodatnih -5% na narednu kupovinu

Prijavi se na newsletter i budi u toku sa najaktuelnijim popustima i akcijama koje pripremamo specijalno samo za naše LOYALTY članove.