Craft program

Da li je i vama previše ekrana, mobilnog telefona ili društvenih mreža? Pravo je vreme da stanemo na put tome i uključimo i decu i roditelje u zajedničke, male i velike umetničke poduhvate. Od zanata do rukotvorina koja su prava remek dela, craft program je pravi način da razotkrijete istinske talente i potencijale.

Craft program

Craft program za umetnost, zanatstvo, igru i razonodu!

Moderno doba donelo je mnogo tehnike i tehnologije a u međuvremenu i mnogo dosade i malo kvalitetnog i zajedničkog vremena za porodicu. Craft program je odlična prilika da decu a i sami sebe uključite u rad koji je pre svega opuštajuć ali i veoma edukativan.

Proces stvaranja ideje i zamisli u nešto opipljivo je nemerljivo korisna aktivnost. Osim što je dobar način za razvoj finih motoričkih veština, delikatnih pokreta šake i prstiju, više je koristan za psihu i mentalno zdravlje. Osim toga, svi craft alati i materijali, uče decu stpljenju i predanosti ali i uživanju u plodovima sopstvenog rada.

Napravite unikatne predmete i dekoracije uz pomoć različitih alata i materijala iz jedinstvenog Craft programa naše knjižare!

Kategorije
Filter cene

Ostvari dodatnih -5% na narednu kupovinu

Prijavi se na newsletter i budi u toku sa najaktuelnijim popustima i akcijama koje pripremamo specijalno samo za naše LOYALTY članove.